Navigacija::Home/Strešna okna/Strešna okna z dvojnim kombiniranim odpiranjem
Strešna okna z dvojnim kombiniranim odpiranjem 2017-11-08T21:26:17+00:00
STREŠNA OKNA Z DVOJNIM KOMBINIRANIM ODPIRANJEM
  • Dve ločeni (neodvisni) funkciji odpiranja okenskega krila: nihajna in sklopna funkcija. Sklopna funkcija okno zadrži v izbranem kotu med 0 in 35 stopinjami, zaradi nihajne funkcije pa je krilo mogoče obrniti za 180 stopinj. Novo okovje zagotavlja popolno stabilnost krila pri obeh funkcijah. Preklop z nihajne na sklopno funkcijo (in obratno) opravite s preSelect stikalom, ki je na okvirju in je viden po odprtju okna.
  • Enostavno upravljanje zaradi kljuke na spodnjem delu krila, tri stopnje zapiranja.
  • Enostavno upravljanje zunanjega senčila in obračanje krila okoli sredinske osi do 180°, kar omogoča enostavno čiščenje stekla..
  • Večja zaščita pred vlomi.
  • Široka paleta dodatne opreme za naše udobje.
  • Dovoljen strešni naklon 15-55°.

– avtomatski zračnik V40P,
– najkvalitetnejši, večkratno lepljen in vakuumsko impregniran borov les,
– dvakratni premaz borovega lesa z akrilnim lakom.

– avtomatski zračnik V40P,
– najkvalitetnejši, večkratno lepljen in vakuumsko impregniran borov les,
– trojni premaz borovega lesa z belim poliuretanskim lakom in gladko površino okvirja,
– Lesena okna s povečano odpornostjo proti vlagi. Uporaba oken je primerna v prostorih z občasno povečano zračno vlago (kuhinje, kopalnice).
V vlažnih prostorih z obstojnejšo visoko zračno vlago, na primer pralnice in sušilnice, je priporočljiva vgradnja oken iz umetne mase.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več